Сублімована їжа TRAVELLUNCH Картопля з шинкою і цибулею-пореєм. Картопляне пюре з шинкою і цибулею-пореєм - смачна і калорійна їжа, яку легко приготувати. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: картопля 44%, шинка 10% (свинина 74%, сіль, декстроза, стабілізатор: E 450, консервант: E 250), знежирене молоко-порошок, порошкове масло, пальмовий жир, мальтодекстрин, сироватковий білок, цибуля-порей 4%, вершковий порошок, підсмажена цибуля 2% (цибуля 76%, пшеничне борошно), сіль, цибуля, лактоза, молочний білок.
Алергени: глютен, молоко. Може містити сліди яйця і селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є казанком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
Вага нетто: 125 г (1 порція)
Необхідна кількість води: 350 мл
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 449 ккал / 1882 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,3 г; білок - 14 г; вуглеводи - 45 г, з яких цукор - 10 г; жир - 21 г, з яких насичений жир - 12 г
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація